Persondatapolitik

Zio Linos Pizzeria - Persondatapolitik

Når du bruger Zio Linos website accepterer du samtidig, at bestillingssystemet via telefon at vi behandler dine oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Zio Lino accepterer selvfølgelig alle ønsker om hemmeligholdelse af de personlige oplysninger, som du afgiver i forbindelse med bestilling og køb, og det er vigtigt for dem, at beskytte og behandle alle oplysninger forsvarligt og altid i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Personoplysninger
Ordet ”personoplysninger” dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det gælder blandt andet en persons for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, e-mailadresse, en eventuel arbejdsadresse etc.
Oplysninger, Zio Lino indsamler og behandler

Registrering af personoplysninger er nødvendig for bl.a. via Google Analytics at kunne analysere, hvordan brugerne anvender Zio Linos website. På den måde kan vi løbende gøre din oplevelse bedre og mere relevant, når du handler hos os.

Vi indsamler i den forbindelse ikke personoplysninger om vores kunder fra andre (tredjemand).

Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver kun oplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lovgivning, og selvfølgelig kun, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for Zio Lino.

Da vi som nævnt anvender Google Analytics for at se hvordan brugerne anvender siden, afgives brugernes IP-adresse til Google. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem, eller hvor loven påkræver det. Du kan læse mere om Googles privatlivsvilkår her: https://policies.google.com/privacy

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os via kontaktformularen på kontakt siden.

Du har ret til at få forkerte oplysninger korrigeret.

Vi forpligter os til løbende at opfylde lovgivningens krav til indsamling og behandling af personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Vores madfilosofi er som altid i det italienske køkkens ånd,
simpelt, rustikt og med gode råvarer.

Vil du garanteres en god italiensk oplevelse med god stemning og åbenlys passion for vores håndværk? Så er Zio Lino Pizzeria svaret, hvor du selvfølgelig vil være i gode hænder hos erfaring og dygtige kokke.